Scandic - Bee

Scandic

Scandic erbjuder elbilsladdning på utvalda hotell i samarbete med Bee. Bor du på ett Scandichotell med laddning kan du därför alltid ladda enkelt och börja dagen med en fulladdad bil. Du får dessutom tillgång till Sveriges största publika laddnätverk och kan enkelt ladda längs vägen i hela Sverige. Det enda du behöver är en laddbricka från Bee.

Läs mer om Scandics laddstationer

Ladda enkelt längs vägen

Scandics laddstationer ingår i Bee´s publika laddnätverk landsomfattande publika laddnätverk som även finns i Danmark och Tyskland. I dagsläget finns det ca 2 000 laddpunkter i laddnätverket. Laddstationerna är enkla att använda och passar alla laddbara bilar så att du snabbt kan komma vidare. Oavsett var du befinner dig är det aldrig långt till laddning längs vägen på någon av våra laddplatser.

Läs mer

Ladda med en laddbricka från Bee

Scandics laddstationer har en laddeffekt på upp till 22 kW och du behöver en egen kabel av Typ 1 eller Typ 2 för att kunna ladda. Du behöver även en laddbricka från Bee. Denna köper du direkt i receptionen på hotellet, eller beställer i Bee´s webbshop. Priset på laddningen styrs av vilket abonnemang du har. Du kan använda laddbrickan i hela Bee´s publika laddnätverk.

Beställ laddkort

Hitta ditt Scandichotell i Bee´s app

Ladda ner Bee´s app så hittar du enkelt till närmaste laddplats. På appens översiktskarta är laddplatserna markerade med symboler som visar om det är en destinationsladdare eller en snabbladdstation. Här ser du även om laddstationen är ledig och vilka kontakter den har. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.

Ladda ner Clevers app

Frihet att köra som du vill

Bee är framtidens mobilitet idag. En enkel lösning till en vardag i farten, där elen till din bil alltid är nära tillhands. Med vårt landsomfattande laddnätverk och enda användarvänliga laddlösningar är du fri att göra och köra som du vill.