Clever

Volkswagen laddboxkampanj

Volkswagen vill elektrifiera Sverige.
Just nu bjuder de dig på en smart laddbox från CLEVER.

När du beställer en ny Passat GTE, Golf GTE, e- up! eller e-Golf får du en laddbox på köpet. Med denna laddar du din nya bil både snabbt och säkert. 

Att kunna följa med på resan mot en ny elektrifierad värld ska inte vara förunnat ett fåtal. Sveriges mål är att klimatutsläppen från biltrafiken ska minska med 70 procent fram till 2030 jämfört med nivån 2010. Volkswagen jobbar ständigt för att göra den senaste tekniken tillgänglig för så många som möjligt. Övergången till el som drivmedel är inget undantag. Det är viktigare än någonsin eftersom laddbara bilar spelar en viktig roll när klimatmålen för år 2030 ska uppnås.

Volkswagens laddboxkampanj

I köpet av din nya hybrid eller elbil från Volkswagen ingår just nu en smart laddbox inklusive standardinstallation från CLEVER utan extra kostnad. Du får laddboxen monterad och installerad hemma, så att du kan ladda din bil smart och betydligt snabbare än i ett vanligt vägguttag. Smart, snabb och säker laddning gör det naturligt att välja laddbart och leder till såväl minskade CO2-utsläpp och minskade miljökostnader. Läs mer om Volkswagens elbilar här

För att göra det ännu enklare att ladda din nya bil ingår även laddkortet CLEVER Fri  i köpet. Med detta laddar du tryggt längs vägen i CLEVERs publika laddnätverk som är störst i Sverige. Du kan när som helst byta till det laddkortsabonnemang  som passar dig bäst. Läs mer om de olika laddkortsabonnemangen här och CLEVERs publika laddnätverk här

Kampanjen gäller vid beställning av en ny Passat GTE, Golf GTE, e- up! eller e-Golf och pågår den 3 juli – 31 december 2017.

I erbjudandet ingår:

Läs mer om erbjudandet här.

Förutsättningar för att kunna ta del av erbjudandet

Standardinstallation är framtagen för att täcka behovet hos de flesta villaägare som vill installera en laddbox hemma. Här ingår arbete och material till ett fast pris. För att du ska kunna ta del av Volkswagens erbjudande om standardinstallation behöver nedanstående förutsättningar vara uppfyllda:

Bor du i ett flerbostadshus eller bostadsrättsförening och inte har ett eget elabonnemang i anslutning till din parkeringsplats,  kontakta CLEVER för mer information.

Specifikation över laddbox och standardinstallation.
Läs mer om installation i hemmet här