Clever

Volkswagen laddningskampanj

Just nu bjuder Volkswagen dig på ett laddkort från CLEVER.

När du köper en smart laddbox med installation till din nya laddbara bil hos Volkswagen ingår ett laddkort från CLEVER utan månadsavgift i ett år. Med detta kort laddar du för bara 2.50 kr per kWh. 

Att kunna följa med på resan mot en ny elektrifierad värld ska inte vara förunnat ett fåtal. Sveriges mål är att klimatutsläppen från biltrafiken ska minska med 70 procent fram till 2030 jämfört med nivån 2010. Volkswagen jobbar ständigt för att göra den senaste tekniken tillgänglig för så många som möjligt. Övergången till el som drivmedel är inget undantag. Det är viktigare än någonsin eftersom laddbara bilar spelar en viktig roll när klimatmålen för år 2030 ska uppnås.

Volkswagens laddningskampanj

När du köper en smart laddbox med installation hos Volkswagen får du just nu laddkortet CLEVER Mer med 0 kr i månadsavgift i ett helt år. Med detta laddar du tryggt längs vägen i CLEVERs publika laddnätverk som är störst i Sverige. Du laddar för bara 2.50 kr per kWh och kan även ladda i Danmark och Tyskland. Efter det kostnadsfria året övergår månadsavgiften till 99 kr per månad.

Läs om CLEVERs publika laddnätverk här

Smart laddbox med installation

Du kan köpa en smart laddbox med installation för endast 15.900 kronor. Du kan välja mellan en laddbox med uttag eller en med 4 meter fast kabel. Du får laddboxen monterad och installerad hemma, så att du kan ladda din bil smart och betydligt snabbare än i ett vanligt vägguttag. Du får även tillgång till laddhjälp dygnet runt av CLEVERs kundservice. Smart, snabb och säker laddning gör det naturligt att välja laddbart och leder till såväl minskade CO2-utsläpp och minskade miljökostnader. Läs mer om Volkswagens elbilar här

 

 

Förutsättningar för att kunna köpa laddbox med installation

Standardinstallation är framtagen för att täcka behovet hos de flesta villaägare som vill installera en laddbox hemma. Här ingår arbete och material till ett fast pris. För att du ska kunna ta del av Volkswagens erbjudande om standardinstallation behöver nedanstående förutsättningar vara uppfyllda:

Bor du i ett flerbostadshus eller bostadsrättsförening och inte har ett eget elabonnemang i anslutning till din parkeringsplats,  kontakta CLEVER för mer information.

Specifikation över laddbox med fast kabel och tillhörande standardinstallation.
Specifikation över laddbox med uttag och tillhörande standardinstallation

Läs mer om installation i hemmet här

Kom igång med din laddbox

Här hittar du en guide med instruktioner om hur du laddar bilen med din laddbox.