Clever

Volkswagen

Volkswagen vill elektrifiera Sverige

 – bjuder på laddbox från CLEVER

 

Från den 3 juli 2017 får du en laddbox på köpet om du väljer en ny
Passat GTE, Golf GTE, e- up! eller e-Golf.

Att kunna följa med på resan mot en ny elektrifierad värld ska inte vara förunnat ett fåtal. Sveriges mål är att klimatutsläppen från biltrafiken ska minska med 70 procent fram till 2030 jämfört med nivån 2010. Volkswagen jobbar ständigt för att göra den senaste tekniken tillgänglig för så många som möjligt. Övergången till el som drivmedel är inget undantag. Det är viktigare än någonsin eftersom laddbara bilar spelar en viktig roll när klimatmålen för år 2030 ska uppnås.

Fram till 31 december 2017 ingår därför en smart laddbox inklusive standardinstallation från CLEVER utan extra kostnad när du väljer en hybrid eller ren elbil från Volkswagen. Boxen får du monterad och installerad hemma, så att du kan ladda din bil smart och betydligt snabbare än i ett vanligt vägguttag. Smart, snabb och säker laddning gör det naturligt att välja laddbart och leder till såväl minskade CO2-utsläpp och minskade miljökostnader. Läs mer om Volkswagens elbilar här

Fördelar med laddbox

Säker laddning – Laddboxen har inbyggda säkerhetsfunktioner och kommunicerar med bilen och säkerställer att strömmen bryts om något går fel.

Det går snabbt att ladda  – upp till 60 % snabbare för e-up!, Golf och Passat GTE samt upp till tre gånger så snabbt för e-Golf, jämfört med ett vanligt eluttag.

Smidigt – Laddboxen är utrustad med en fast kabel vilket gör laddning i hemmet extra smidig jämfört med lös kabel.

Uppkopplat – Laddboxen är uppkopplad mot CLEVER vilket säkerställer att laddboxen alltid har den senaste mjukvaran så att bilen alltid kan laddas. Uppkopplingen ger även dig som kund möjlighet att efterfråga förbrukningsdata för laddningen, till exempel som underlag för redovisning av bränsleförmån.

Nyckelfärdig lösning –  Laddboxen installeras av en behörig elinstallatör. Under installationsbesöket utför elektrikern en kontroll av elcentralen och ser över vilket som blir den mest optimala inkopplingen efter de förutsättningar som finns. Installatören stämmer av placeringen av laddboxen och personskyddsbrytaren med dig som kund.
Från den dagen blir det både bekvämt, smidigt och kostnadseffektivt att ladda och du kan alltid börja dagen med fulladdade batterier.

Tryggt – CLEVERs personliga kundservice supporterar vid frågor kring laddning och laddboxen.

Det här ingår i Volkswagens erbjudande:

Förutsättningar

Standardinstallation är framtagen för att täcka behovet hos de flesta villaägare som vill installera en laddbox hemma. Här ingår allt arbete och material till ett fast pris. För att ta del av erbjudandet om standardinstallation behöver nedanstående punkter vara uppfyllda:

Bor du i ett flerbostadshus eller bostadsrättsförening och inte har ett eget elabonnemang i anslutning till din parkeringsplats,  kontakta CLEVER för mer information.

Specifikation över laddbox och standardinstallation.
Läs mer om installation i hemmet här