Clever

Standardinstallation

Laddboxen ska alltid installeras av en behörig elinstallatör, då det är en fast installation. Under installationen får du professionell rådgivning och en kontroll av att det finns rätt förutsättningar för att laddningen ska fungera optimalt, eller om något behöver anpassas. Därefter monteras laddboxen på väggen utifrån förutsättningarna i din bostad. CLEVERs standardinstallation kan du addera om du köper en laddbox från oss.

4.375 kr 

inklusive moms

BESTÄLL

Detta ingår i standardinstallationen

Produktspecifikation 

Förutsättningar

CLEVERs standardinstallation är framtagen för att täcka behovet hos de flesta villaägare som vill installera en laddbox hemma. För att ta del av erbjudandet om standardinstallation behöver nedanstående punkter vara uppfyllda:

I standardinstallationen ingår upp till 10 meters kabeldragning mellan elcentralen och laddboxens placering. En håltagning i trä/gips/lättbetong/leca ingår. Eventuella anpassningar som behövs för att genomföra installationen, faktureras dig som kund enligt gällande prislista.

Du kan endast köpa till standardinstallationen för en laddbox inköpt hos oss på CLEVER.

Läs mer om heminstallationen här 

Anpassad installation

Eventuella anpassningar utöver standardinstallationen, faktureras enligt gällande prislista.
För mer information om standardinstallationen, ring kundservice via telefon: 070 00 33 900 eller skicka e-post till kundservice@clever.nu