Bee

Key Account Manager e-Mobility, Clever med placering i Helsingborg eller Stockholm

Vill du vara med och bygga framtidens e-Mobility tillsammans med ett av branschens premiumvarumärken?

Om Clever

Clever är ett ungt och ambitiöst företag med massor av pionjäranda. Idag är vi en ledande aktör på en ny marknad som kännetecknas av stark tillväxt och innovation. Under de snart tre år som vi varit verksamma har vi knutit samarbete med flera ledande bilmärken. Vi har Sveriges största publika laddnätverk och finns även i Danmark och Tyskland och utbyggnaden sker konstant.

Framtidens e-mobilitet och utmaningarna inom detta snabbrörliga område driver oss till att utveckla smarta, hållbara helhetslösningar och våra arbetssätt samt hur vi interagerar med våra kunder och samarbetspartners. Att bli en del av Clever innebär därför en spännande kombination av affärsmässigt tänk och samhällsnytta. Omställningen till elektrifierat måste gå hand i hand med utbyggnaden av ett tillförlitligt publikt laddnätverk och etableringen av snabba, säkra laddlösningar där människor bor och jobbar. Det är här vi har vårt fokus när det gäller att skapa de bästa förutsättningarna för omställningen, både när det gäller våra erbjudanden och vår organisation. Det är här du kommer in i bilden då vi söker dig som är redo att ta nästa steg din karriär och i denna roll bidra till Clevers fortsatta utveckling.

Om rollen

Du förväntas vara med och påverka, utveckla och sätta upp mål och strategier för ditt segment med fokus på B2B kunder i Sverige. Du får en viktig roll för vår vidare expansion och du brinner för affärsmannaskap, entreprenörskap och försäljning. I rollen kommer du att bygga upp ett prioriterat segment och förväntas nå eller överträffa uppsatta försäljningsmål genom att bearbeta presumtiva kunder och bygga upp ett förtroende i branschen. Genom digitalisering skapar vi nya tekniska lösningar som utvecklar vår affärsmodell och du kommer självständigt att driva denna resa för ditt segment i ett tätt samarbete med Clevers produkt- och marknadsavdelning. I ditt ansvarsområde ingår även att ta fram en taktisk segmenteringsstrategi samt att vara med och aktivt driva affärsutvecklingen av kundanpassade lösningar för ditt segment.

I arbetsuppgifterna ingår:
• Ta fram nationell segmentstrategi och budget avseende försäljning och TG
• Ansvara för utvecklingen av befintliga och nya ramavtal
• Bearbeta prospekts och kunder och genomföra kundmöten
• Medverka på mässor, event och säljaktiviteter
• Ta fram och följa upp offerter samt kundavtal
• Löpande kundbearbetning via telefon och hantera inkommande förfrågningar.
• Professionell överlämning av kundprojekt till Clevers Operations.
• Tillsammans med Marknadsavdelningen och Affärsutveckling ta fram kampanjer och säljdrivande aktiviteter samt kundanpassade lösningar.

Din profil

Du har en gedigen och framgångsrik erfarenhet av försäljning med eget budgetansvar där du har skaffat dig en stor affärsförståelse. Därmed antar vi att du har cirka 3-5 års erfarenhet av konceptförsäljning och/eller Key Account Management med mycket goda resultat vilket har resulterat i färdigheter inom förhandling, kundanalys och säljprocessen.

Har du arbetat i en säljansvarig roll gentemot segmentet Fastigheter tidigare ses detta som positivt och det är även meriterande om du har verkat i snabbväxande bolag med digital teknik. Du är van vid att ta fram strategiska och taktiska planer och kan själv verkställa dem.

En god IT- och systemförståelse samt att kunna kommunicera obehindrat i tal och skrift på engelska och svenska är en självklarhet. Du har naturligtvis körkort och i din roll ingår planerade resor med övernattning. Du kan utgå från något av våra kontor i Helsingborg eller Kista.

Som person

Du drivs av högt uppsatta mål och att bygga och utveckla nya affärer och säljprocesser. Utmaningar är för dig något positivt. Du är resultat- och lösningsorienterad med fokus på att nå dina mål. Med ett stort personligt ansvar har du förmågan att fatta egna beslut och självständigt driva dina projekt i mål. Det är även viktigt att du gärna vill arbeta i en miljö där laget går före jaget och att du bidrar till en god laganda. Du är prestigelös, positiv och skapar ett naturligt engagemang.

Att jobba på Clever

Istället för floskler som: ”kunna hålla många bollar i luften” och vara ”flexibel” vill vi tala klarspråk. Stundtals är det otroligt stressigt, och vi har många processer kvar att utveckla vilket innebär att du förr eller senare behöver göra helt andra arbetsuppgifter än vad som var schemalagt just den dagen. Vi vill gärna berätta att vi har roligt när vi är på jobbet, men det låter som ännu en floskel. Vi hoppas istället att du märker det när du träffar oss.

Vi ställer höga krav på våra medarbetare när det gäller affärsmässighet och drivkraft men också när det gäller att efterleva våra värderingar – Vi sätter kunden först – Vi gör det lätt – Vi är levande.

Är det dig vi söker?

Vill du bli en del av vårt team och jobba i en snabbväxande bransch där du kan göra skillnad? Då är du kanske rätt person för Clever! Om du har några frågor så samarbetar vi med Pernilla Borgström på SpottingMe, pernilla@spottingme.se alt 0734–159855. Din ansökan önskar hon ha tillhanda snarast och denna skickar du via SpottingMe. Vi önskar tillträde snarast och kommer ha en snabb processplan så vila inte på hanen.
Ansök här

…. eller vet du vem vi söker?

Om så är fallet, får du gärna rekommendera din kandidat till Pernilla via SpottingMe. Är det din rekommendation som lett till att kandidaten får ett superbt roligt uppdrag och Clever en unik medarbetare så får du en finders fee (9 000 kr) som tack för att du öppnat ditt kontaktnät för oss!
Skicka din rekommendation

Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du hjälp att ladda i vårt publika laddnätverk kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.