Clever

Home Solutions och CLEVER löser laddningen i bostadsrätten

Nu blir det enklare att ladda elbilen i din bostadsrättsförening

Bor du i flerbostadshus och har en laddhybrid eller elbil? Hemmet är den viktigaste laddplatsen eftersom det är här du parkerar bilen under en längre tid. Tillsammans med Home Solutions hjälper vi nu bostadsrättsföreningar  och fastighetsägare att lösa hemmaladdningen för sina boende på ett smidigt sätt. Detta innebär att du som bor i bostadsrätt med IMD (Individuell mätning och debitering) ska kunna få elbilsladdningen på samma avi som den övriga debiterade elkostnaden. Därmed blir det enkelt, smidigt och alla betalar för sin egen förbrukning för laddningen.

“Tillsammans med CLEVER har vi tagit fram en smidig lösning för de bostadsrättsföreningar som vill erbjuda sina boende laddning. Därmed kan vi hjälpa till med att göra flerbostadshus attraktiva för den växande gruppen elbilsförare, säger Christer Svensson, marknadschef på Home Solutions”

Allt fler bostadsrättsföreningar investerar i laddplatser för elbilar. Det finns bidrag att söka för halva investeringskostnaden via Klimatklivet. CLEVER kan även hjälpa till med denna ansökan. BRF Ektorget i Solna är en av de bostadsrättsföreningar som har fått hjälp av CLEVER och Home Solutions med en smidig lösning för laddning. Se filmen nedan.

Läs mer om CLEVERs lösningar till fastighetsägare som vill erbjuda boende och hyresgäster laddning här

Kontakta oss

Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du laddhjälp kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.