Clever

CLEVER deltar på Norra Europas största fastighetsmässa

Träffa oss på fastighetsmässan i Malmö den 24 – 25 januari

Är du nyfiken på hur du kan erbjuda hyresgäster, boende och besökare smart och säker laddning för elbilar?

Då är du välkommen att besöka vår monter på fastighetsmässan i Malmö. Vi berättar om våra smidiga laddlösningar för fastigheter och hur vi kan hjälpa dig med ansökan om bidrag från Klimatklivet. Lyssna även gärna på vårt spännande seminarium onsdagen den 24 januari, kl 10.30 – 11.15 på scen 1. Då kommer vår VD, Fredrik Nordin, att dela med sig av tips och svar på hur man löser framtidens elbilsladdning inom fastighetsbranschen.

Mässan vänder sig till i stort sett hela branschen inom drift, förvaltning, underhåll, energi, miljö, skydd och säkerhet och bjuder på framtidens lösningar, innovationer och trender inom fastighetsbranschen. Läs mer om fastighetsmässan här.

CLEVER löser laddbehov för både bostadsrätter, fastighetsbolag samt privata och offentliga fastighetsägare. Oavsett om du vill erbjuda laddning till hyresgäster och besökare, eller ladda den egna bilflottan, så hjälper vi till med den bästa lösningen. Se filmen om bostadsbolaget Östersundshem som tog steget mot en fossilfri fordonsflotta och bytte ut alla sina gamla företagsbilar mot elbilar och laddhybrider. Så här löste de sitt laddbehov tillsammans med CLEVER.

Kontakta oss

Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du laddhjälp kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.