BMW - Bee
Bee

BMW

För att du ska kunna ladda din nya BMW både enkelt, snabbt och säkert hemma kan
du beställa en laddbox med standardinstallation direkt hos din BMW-återförsäljare. Erbjudandet är ett samarbete mellan BMW och Bee Charging Solutions, en av Sveriges ledande laddoperatörer för elbilar.

Mer än 90 % av den totala laddningen görs hemma, eller på arbetsplatsen, där bilen står parkerad under en längre tid. Med Bee´s laddbox kan du börja varje dag med fulladdade batterier. Även efter att laddboxen är installerad och redo att användas, har du möjlighet att få hjälp av Bee´s kundservice. Dessutom får du tillgång till Bee´s landsomfattande publika laddnätverk och kan enkelt ladda längs vägen.

Smart laddbox med fast kabel

Du vet väl om att du kan få upp till 50% i bidrag från Naturvårdsverket för att installera laddboxen hemma? Läs mer och ansök hos Naturvårdsverket.

Bee Keba P30 med uttag

Laddbox Smart

Laddboxen kommer från KEBA, en av de ledande hårdvaruleverantörerna på marknaden för laddutrustning. Den levereras med ett mode 3-uttag som passar bilar som laddar med både Typ 1 och Typ 2-kontakt. Med ett mode 3-uttag på laddboxen behöver du en separat kabel, så kallad mode 3-kabel. I köpet ingår 24 månaders uppkoppling. Det innebär att laddboxen är uppkopplad mot Bee´s system vilket säkerställer att den är uppdaterad med den senaste mjukvaran så att bilen alltid kan laddas.

Beställ Laddbox Smart

Ladda längs vägen

Med laddkortet Bee Fri kan du alltid ladda tryggt längs vägen. Laddkortet fungerar i hela Bee´s publika laddnätverk i Sverige. Ladda ner Bee´s app från App Store eller Google Play så har du alltid närmsta laddstation tillgänglig direkt i mobilen.

Beställ laddkort

Standardinstallation

Med en standardinstallation får du professionell rådgivning och installation av laddboxen hemma för att laddningen ska fungera optimalt och säkert. Laddboxen monteras och installeras av Bee´s certifierade elinstallatör. Du får även tillgång till support via Bee´s kundservice och laddhjälp dygnet runt, hela veckan på telefon 077 44 33 900.

Beställ Standardinstallation

Fördelar med Bee´s laddlösning

Laddtider

Bil Laddningstid med standardkabel
(1-fas 6A, 1,4kW)

Laddningstid med Bee´s laddbox
(3-fas 16A, 11kW)
BMW i3 / i3s 120Ah 27,5 timmar 3,5 timmar
BMW 225xe 6,5 timmar 2,5 timmar
BMW 330e 7,5 timmar 3 timmar
BMW 530e 7,5 timmar 3 timmar
BMW X1 xDrive25e 6,5 timmar 2,5 timmar
BMW X3 xDrive30e 7,5 timmar 3 timmar
BMW X5 xDrive45e 15 timmar 5,5 timmar
BMW 745e 7,5 timmar 3 timmar
BMW i8 7 timmar 2,5 timmar
MINI Cooper SE 6,5 timmar 2,5 timmar
Mini Countryman Cooper SE 21 timmar 2,5 timmar
Notera att laddtiderna ovan är baserade på teoretiska värden. Exakt laddtid
beror på faktorer som tex batteritemperatur, väder och batteristatus.