Clever

Laddningserbjudande för din nya BMW

Smart laddbox och ett års fri laddning i CLEVERs publika laddnätverk på köpet


När du köper en ny plug-in hybrid eller elbil från BMW bjuder BMW dig just nu på en laddbox samt ett
 års fri laddning i Sveriges största publika laddnätverk. Därmed laddar du alltid din nya bil snabbt och säkert både hemma och längs vägen. 

Det finns ingen universallösning på alla miljö- och klimatutmaningar vi tillsammans står inför. Men en laddbox i hemmet är ett av de många steg på vägen som gör de både enklare och billigare att ta ansvar. Därför får alla nya ägare av elbilar och plug-in hybrider en smart laddbox för hemmaladdning samt ett års kostnadsfri laddning i CLEVERs publika laddnätverk som är störst i Sverige. Läs mer om BMWs plug-in hybrider och elbilar här.

Du får laddboxen monterad och installerad hemma, så att du kan ladda bilen snabbare och säkrare än i ett vanligt vägguttag. Dessutom får du laddkortet CLEVER Fri som du kan använda på alla CLEVERs laddstationer i Sverige, Danmark och Tyskland. Då kan du alltid ladda tryggt längs vägen när du behöver fylla på räckvidden. Läs mer om CLEVERs publika laddnätverk här.

 

 Vad ingår i erbjudandet?

Läs mer om erbjudandet här.

Erbjudandet gäller vid beställning av en ny plug-in hybrid eller elbil från BMW och pågår den
15 september – 31 december 2017.

Förutsättningar för att kunna ta del av erbjudandet

Standardinstallation är framtagen för att täcka behovet hos de flesta villaägare som vill installera en laddbox hemma. Här ingår arbete och material till ett fast pris. För att du ska kunna ta del av BMWs erbjudande om standardinstallation behöver nedanstående förutsättningar vara uppfyllda:

Bor du i ett flerbostadshus eller bostadsrättsförening och inte har ett eget elabonnemang i anslutning till din parkeringsplats, kontakta CLEVER för mer information.

Specifikation över laddbox och standardinstallation.

Läs mer om installation i hemmet här.