Med en laddbox BAS från CLEVER får du ut det mesta av din elbil eller laddhybrid. Förmodligen kommer större delen av din laddning kommer att ske hemma, vilket har många fördelar. Med en laddbox laddar du till ordinarie elavtalspris och kan börja varje dag med fulladdade batterier. Laddboxen från CLEVER ger dig smidigare och snabbare laddning jämfört med ditt vanliga vägguttag och har inbyggda säkerhetsfunktioner. Laddboxen kommunicerar med bilen så att strömmen endast är påslagen när bilen är korrekt ansluten. Vid eventuella fel bryts strömmen.

Med en laddbox SMART från CLEVER är du dessutom förberedd för framtidens tjänster kring elbilsladdning. Boxen är uppkopplad och kommunicerar via ett standardprotokoll vilket ger dig möjlighet att se förbrukning och statistik, identifiera vem som laddar och använda laddkort för tillgång till laddboxen. Med en laddbox SMART får du också möjlighet att samla all din elbilsladdning hos CLEVER. Både den publika laddningen och hemmaladdningen, på en och samma faktura med CLEVER Komplett. Läs mer om abonnemanget här.

Köper du din laddbox med installation utförs denna av behörig elinstallatör. Installationen säkerställer att laddningen av din elbil eller laddhybrid sker utan risk för överbelastning av ditt befintliga nät för hushållsel. Som kund hos CLEVER har du tillgång till vår kundservice som hjälper dig att komma igång. På så sätt blir det både tryggt och enkelt för dig.

  • Snabbare laddning
  • Enkelt och bekvämt – kan placeras inomhus eller utomhus
  • Säkert – strömmen bryts om bilen inte är korrekt ansluten
  • Lång livslängd
  • Stilren design

Få senaste nytt från CLEVER

Anmäl dig till nyhetsbrevet här.