CLEVER levererar laddlösningar till företag, kommuner, fastighetsbolag och hyresvärdar

CLEVER har stor erfarenhet av rådgivning och leverans av laddlösningar till företag. Vi kan snabbt och kostnadseffektivt installera en eller flera laddplatser vid arbetsplatsen och hjälpa till vid planering av nybyggnation.
Elbilar har nu tagit en position som det smarta valet för pendlare, företag och människor i storstäderna. Därmed stiger behovet och förväntningarna om att kunna ladda sin bil snabbt och lätt. Till exempel när man parkerar vid sin arbetsplats eller matbutiken. Eller om man bara är ute och shoppar.
För fastighetsbolag och hyresvärdar blir det viktigare att installera en eller flera laddplatser i fastigheten utan att administrationen av laddningen blir svår att hantera. CLEVER erbjuder ett praktiskt och affärsmässigt sätt att möta kundernas behov.

Vill du veta mer om dina valmöjligheter?

CLEVER erbjuder flera olika laddlösningar, men oavsett vilken lösning du väljer ingår naturligtvis planering och installation samt löpande service och underhåll. Vi hjälper dig att hitta den optimala lösningen för din verksamhet.

Oavsett hur era behov ser ut kommer vi gärna förbi och tittare närmare på en passande lösning. Du är alltid välkommen att kontakta CLEVERs försäljningsavdelning via vår växel, +46 70 00 33 900 eller via sales@clever.nu. Vill du hellre bli uppringd, fyll i formuläret nedan.

CLEVER Ladeboks

Vill du också gå först?

Elbilar är bra både för samhället och klimatet

De flesta bilar – även elbilar – står stilla 22-23 timmar per dygn. Därför är elbilars relativt långa uppladdningstider oftast inte ett reellt praktiskt problem, så länge det finns en laddplats där elbilen parkeras på natten eller under arbetsdagen. En medarbetare inom ditt företag behöver vanligtvis ingen extra uppladdning under en arbetsdag. Men skulle behovet uppstå har CLEVER publika laddplatser som täcker merparten av Sverige. Av dessa är många snabbladdstationer där batteriet i elbilen laddas upp till 80 % av sin kapacitet på bara 20-30 minuter. Och med vår app till din smartphone hittar du enkelt vägen till närmaste lediga laddplats. Enklare kan det knappast bli.

Mindre utsläpp och färre reparationer

Elbilar är ett perfekt val till den egna fordonsflottan i verksamheter där körturerna är många och korta. Exempelvis inom hemtjänsten eller väg- och parkförvaltning. Elbilar förorenar mindre, är tystare och lättare att köra och kräver färre reparationer än en fossildriven bil. På köpet får man också förmånen att föregå med gott exempel för andra verksamheter.

Vi visar gärna vad en CLEVER-lösning betyder

Vill du veta mer om de fördelar elbilar och laddinfrastruktur kan ge din verksamhet? Fyll i formuläret nedan, eller ring vår försäljningsavdelning på telefon +46 70 00 33 900 eller via sales@clever.nu.

Få senaste nytt från CLEVER

Anmäl dig till nyhetsbrevet här.