Ett bra sätt att hålla koll på utsläppsnivåerna från din VW är att välja något av deras starka el- eller hybridalternativ. Den tyska biljätten erbjuder ett av marknadens bredaste utbud, med moderniserade hybridversioner av trogna storsäljare – men även uppstickaren Volkswagen e-up! med 100 % eldrift.

Volkswagen Group Sverige har ingått i ett exklusivt samarbete med CLEVER om laddlösningar till bilarna i företagets program för e-mobilitet. CLEVER tillhandahålla bland annat installation och försäljning av laddboxar till Volkswagens elektrifierade bilar i hela Sverige.

Läs mer om Volkswagen E-mobility här http://emobility.volkswagen.se/

clever-ladeboks-SE

Intresserad av att köra elbilar från Volkswagen?

Volkswagen e-up!

Volkswagen e-up! är den första elbilen i det som ska bli en rad serieproducerade eldrivna modeller från Volkswagen.

Volkswagen Golf GTE

Volkswagen Golf GTE är en plug-in-hybrid från Volkswagen som kör på både en el- och en förbränningsmotor som jobbar tillsammans och genererar ren körglädje.

Volkswagen e-Golf

Volkswagen e-Golf är den eldrivna versionen av Europas mest sålda bil. CLEVER och Volkswagen har ingått ett exklusivt samarbete om Volkswagen E-Mobility.

Volkswagen Passat GTE

Volkswagen Passat GTE är en plug-in-hybrid från Volkswagen, som antingen ger dig ren körglädje på el eller full prestanda.

Få senaste nytt från CLEVER

Anmäl dig till nyhetsbrevet här.