Laddningen av din elbil är en väsentlig del av din elförbrukning. Med CLEVER El får du en prisvärd och miljövänlig lösning för både din bil och ditt hem.

All el från CLEVER kommer från förnybara och hållbara energikällor, som vind och vatten. Det betyder att du får en bil som är utsläppsfri på riktigt. Du får också ett förvaltat elavtal, där våra experter köper in din el när priset är som lägst. Dessutom får du 50 kronors rabatt på månadsavgiften för vårt abonnemang CLEVER Mer – och betalar således endast 49 kronor i månaden. Sist men inte minst får du en samlad bild över din elförbrukning, med både din hushållsel och all din billaddning på samma faktura.

Med CLEVER får du också en elleverantör som alltid har elbilsförarens bästa i åtanke. En elleverantör som lutar sig tillbaka på expertisen från några av Sveriges främsta energibolag – som tillika är våra ägare – och vars långa erfarenhet borgar för du alltid får en lösning av yppersta kvalitet. Oavsett vad du köper från oss.

Elpris

CLEVER El är en förvaltad elhandelstjänst. Det betyder att du låter experterna köpa in din el i förväg, när priset är lågt och säkra upp den el du behöver för framtiden i en portfölj. Resultatet? Ditt elpris följer elmarknadspriset neråt men det kapar pristopparna. Du gör en bra elaffär utan att röra ett finger.

Byt till CLEVER El

Det är enkelt att byta till CLEVER El. Följ bara länken här nedan och fyll i dina uppgifter, så sköter vi resten och meddelar dig när det är klart. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta CLEVERs kundservice.

Få senaste nytt från CLEVER

Anmäl dig till nyhetsbrevet här.