CLEVER levererar laddlösningar till företag, kommuner, fastighetsbolag och hyresvärdar

CLEVER levererar laddlösningar till företag, kommuner, fastighetsbolag och hyresvärdar

Vi har stor erfarenhet av rådgivning och installering av laddstationer för offentliga organisationer och institutioner. Vi kan snabbt och kostnadseffektivt installera en eller flera laddplatser.

Elbilar är ett perfekt val när det gäller verksamheter där körturerna framför allt är många och korta. Till exempel inom hemtjänsten eller väg- och parkförvaltningen. Elbilar förorenar mindre, är lättare att köra och kräver färre reparationer. På köpet får man också förmånen att föregå med gott exempel för andra verksamheter.

Oavsett era behov hjälper vi er att ta fram den bästa lösningen för er verksamhet.

Du är alltid välkommen att kontakta CLEVERs försäljningsavdelning via vår växel på telefon +46 70 00 33 900. Vill du hellre bli uppringd, fyll i formuläret nedan.

CLEVER Ladeboks

Vill du också gå först?

Elbilar är bra både för samhället och klimatet

En medarbetare inom kommunen eller regionen behöver vanligtvis ingen extra uppladdning under en arbetsdag. Men skulle behovet uppstå har CLEVER laddplatser över det mesta av Sverige. Av dessa är många snabbladdstationer där batteriet laddas till 80 % kapacitet på bara 20-30 minuter. Och med vår app till smartphone hittar du enkelt vägen till närmaste lediga laddplats. Enklare kan det knappast bli.

Mindre utsläpp och färre reparationer

Elbilar är ett utmärkt val till verksamheter där man kör många korta turer, till exempel inom hemtjänsten eller väg- och parkförvaltning. Elbilar ger mindre utsläpp, är lättare att köra och kräver färre reparationer.

Vi visar gärna vad en CLEVER-lösning betyder

Vill du veta mer om de fördelar elbilar och laddpunkter kan ge din kommun eller regions invånare och medarbetare? Fyll i formuläret nedan, eller ring vår försäljningsavdelning på telefon +46 70 00 33 900.

Få senaste nytt från CLEVER

Anmäl dig till nyhetsbrevet här.