CLEVER har laddplatser över större delar av Sverige - och vi bygger ständigt ut laddnätverket.

Laddplatserna är antingen laddstolpar, snabbladdstationer eller båda delar. Laddplatserna är vanligtvis placerade längs motorvägar, landsvägar, vid köpcenter eller tågstationer.

Hämta CLEVERs app

Det enklaste sättet att hitta närmaste laddplats är att ladda ner CLEVERs app. Appen visar dessutom om laddplatsen är ledig och kortaste vägen dit.

Har du inte smartphone kan du se laddplatserna på CLEVERs webkarta.

Så får du tillgång till CLEVERs rikstäckande laddnätverk

Med CLEVERs laddkort finns abonnemang för dig som laddar lite, mellan och massor.

  • För dig som mest laddar hemma är CLEVER Fri ett smidigt abonnemang som ger dig tillgång till hela CLEVERs laddnätverk.
  • För dig som oftare laddar på CLEVERs laddnätverk är CLEVER Mer ett passande alternativ, särskilt om du blir elhandelskund hos oss.
  • CLEVER Komplett är vårt bästa alternativ för dig som kör långt med din elbil.

 

För dig som mest laddar hemma och mest vill ha CLEVER som backup, erbjuder vi kontantkort som gör det enkelt att betala utan fakturor.

CLEVERs laddplatser är anpassade för alla nyare laddbara bilar

Snabbladdstationer med 43 och 50 kW

Det tar bara 20-30 minuter att ladda din elbil till 80 % med Typ 2- (43 kW), CHAdeMO- (50 kW) eller Combo 2- (50 kW) kontakt. På snabbladdstationerna är kablarna monterade på laddaren, dvs. du behöver inga egna kablar.

Snabbladdstationer med 22 kW

Våra snabbladdstationer med 22 kW har Typ 2-uttag. För att ladda måste du på många ställen ta med en egen laddkabel. Tesla Model S och Renault ZOE Z.E. kan ladda med 22 kW, alla övriga elbilar laddar med 3,7 kW på dessa laddplatser.

Vill du veta mer?

Du är alltid välkommen att kontakta CLEVER support på kundservice@CLEVER.nu eller på telefon +46 77 44 33 900.

Få senaste nytt från CLEVER

Anmäl dig till nyhetsbrevet här.