Närmaste laddplats är alltid nära till hands

CLEVERs app visar vägen till närmaste laddplats via din telefons GPS. Dessutom kan du se om laddplatsen är ledig. Appen är gratis och kan laddas ner från App Store och Google Play.

app01b

Funktioner & service

CLEVERs app ger dig överblick över alla CLEVERs laddstolpar och snabbladdstationer i Sverige, Danmark och Tyskland. På appens översiktskarta är laddplatserna markerade med symboler. På det viset kan du se om det är en vanlig laddstolpe eller en snabbladdstation.

Mer om laddplatsen

När du har klickat på en laddplats kan du se vilka laddkontakter och/eller uttag som finns här och hur du enklast hittar hit.

Är laddplatsen ledig eller upptagen?

När du klickar på en laddplats på appens översiktskarta ser du om en laddplats är ledig eller upptagen. Om någon av våra laddare mot formodan skulle vara ur funktion finns denna information också tillgänglig i vår app. Därmed slipper du stå i kö eller att få tekniska problem på en laddstation.

Välj laddnings- och uttagstyp

Med en filterfunktion kan du välja att bara se laddplatser med det ladduttag eller laddkontakt som passar din bil. De andra laddplatserna visas inte och därmed blir översikten mer överskådlig.

Fler funktioner

Appen uppdateras löpande. De senaste funktionerna inkluderar bl.a. en refresh-knapp för liveuppdatering av laddplatsernas status, samt möjlighet att se alla laddplatser som lista.

Få senaste nytt från CLEVER

Anmäl dig till nyhetsbrevet här.